همچنین برای آشنایی با نحوه تهیه دمنوش عناب هم میتوانید به مقاله طرز تهیه دمنوش عناب مراجعه کنید.
در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار میدهند.
امیدواریم که همواره در کنار خانواده محترمتون سالم و سلامت باشید.
پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را مشاهده کنید. در این ویدئو محمد حکیمی نیا، مدیر فروشگاه باغ ایران و مهندس کشاورزی، به معرفی برخی از مهمترین خواص عناب میپردازد.
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژهای برای کمک به سلامت و درمان بیماریها دارد.
از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).
قبلا در مقاله نحوه مصرف عناب بهصورت کامل به توضیح روشهای مختلف عناب پرداختیم، اما در این بخش از مقاله نیز به بررسی اجمالی طریقه مصرف عناب میپردازیم.
یک مطالعه ی دیگر در دانشگاه کامبریا نشان می دهد که عناب خطر متاستاز سلول های سرطانی را کاهش داده و حتی باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.
درمان جوش صورت و آکنه : عناب سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت پوست صورت ضروری هستند. آنتی اکسیدان های موجود در عناب می توانند به راحتی التهابات پوستی مانند جوش و آکنه را درمان کنند.
۱۶. غنی از مواد مغذی: عناب منبع خوبی از مواد مغذی مانند آهن، پتاسیم و فیبر است که می تواند به سلامت کلی کمک کند و توانایی بدن برای مقابله با سرماخوردگی را تقویت کند.
استفاده از پودر عناب همراه با شیر، برای درمان روماتیسم استفاده میشود.
منع مصرف : برای برخی افراد با بیماری های خاص عناب مناسب نیست و حتما قبل از مصرف عناب باید با پزشک مشورت کنند.
درواقع تاننها با کاهش افزایش اکسیداسیون لیپیدها که باعث ساخت چربی عناب پروتئین دارد خون میشوند، به کاهش سطح چربی خون کمک میکنند.
مصرف عناب در انواع مختلف چه بهصورت تازه و یا خشک، با وجود عناصر معدنی نظیر کلسیم، آهن و فسفر موجب تقویت و استحکام استخوانها و رفع پوکی استخوان در سالمندی است.